Uw vakantie zoeken

  • Trefwoord, bijv:
  • Spanje
  • Madrid
  • Hotel Lima

ANVR SGR ideal
 

Chalets Prestige Le Belvédère

Start | Overig | Tignes

Chalets Prestige Le Belvédère te Tignes

Wij zijn er trots op u de zeer luxe chalets van Prestige Le Belvédère aan te bieden in de wijk Les Brévières, een dorpje dichtbij Tignes! Met een flatscreentelevisie in de woonkamer én in iedere slaapkamer, een DVD-speler, grote keuken met Senseo, zalige zithoek én groot terras met uitzicht op de besneeuwde vallei en het stuwmeer voelt u zich al direct verwend. De meeste chalets beschikken ook nog eens over een open haard, sauna en jacuzzi. Beschikt uw chalet niet over een sauna en jacuzzi? Wees dan niet getreurd. U kunt deze gebruiken in het op circa 100 meter afstand gelegen hoofdgebouw.

Bij aankomst vindt u de bedden al opgemaakt en u zult zich verbazen over de comfortabele moderne inrichting waarin vooral op de details is gelet. Deze résidence is uiterst geschikt voor groepen vrienden of families.

Voor winter 2011/2012 staat de opening van een personenlift gepland. Deze lift zou starten bij de parkeerplaats in het centrum van Les Brévières en uitkomen op circa 100 meter van de chalets. Zo kunt u comfortabel en snel naar het centrum en de grote skiliften. De lift zal 24 uur per dag draaien en dit zou betekenen dat de shuttlebus zou vervallen. Let op: deze informatie is onder voorbehoud, de personenlift moet nog gebouwd worden, de openingsdatum is dus nog niet bekend.

Meer informatie of direct boeken?

Populair in Overig